A. de Haan Voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A. de Haan Voetverzorging in Hendrik-Ido-Ambacht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A. de Haan Voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over A. de Haan Voetverzorging uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Adresgegevens:
A. de Haan Voetverzorging
Frederik Hendrikstraat 24
3341ED Hendrik-Ido-Ambacht

Eenmanszaak A. de Haan Voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HENDRIK-IDO-AMBACHT of elders in de provincie Zuid-Holland? A. de Haan Voetverzorging is opgericht in 19910725 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A. de Haan Voetverzorging bereiken op: 078-6819024. A. de Haan Voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 23066668. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A. de Haan Voetverzorging in Hendrik-Ido-Ambacht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image