A.E.M. van Empelen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

5.0/51 Reviews

A.E.M. van Empelen in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.E.M. van Empelen? Op Salons.nl lees je alles over A.E.M. van Empelen uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
A.E.M. van Empelen
Vreeswijkstraat 237
2546AG ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak A.E.M. van Empelen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? A.E.M. van Empelen is opgericht in 19930527 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.E.M. van Empelen bereiken op: 070-3672831. A.E.M. van Empelen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27144029. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.E.M. van Empelen in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

1 review: A.E.M. van Empelen

goed bedrijf werkt heel netjes
5.0.0

ik heb me al een keer laten behandelen je voelt gekijk resultaat het is echt een aanrader ik zou dit bedrijf aan bevelen wel eerst even contact zoeken voor je er langs gaat

Is deze review waardevol? Like 0 LOL 0 Love 0
image