A.M.C. Priem pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.M.C. Priem pedicure in Heinkenszand? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.M.C. Priem pedicure? Op Salons.nl lees je alles over A.M.C. Priem pedicure uit Heinkenszand.

Adresgegevens:
A.M.C. Priem pedicure
Rembrandtstraat 8
4451AV Heinkenszand

Eenmanszaak A.M.C. Priem pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BORSELE of elders in de provincie Zeeland? A.M.C. Priem pedicure is opgericht in 20160509 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.M.C. Priem pedicure bereiken op: 0113-563453. A.M.C. Priem pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65972112. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.M.C. Priem pedicure in Heinkenszand.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image