A.M.J. Hendriks

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.M.J. Hendriks in Eindhoven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.M.J. Hendriks? Op Salons.nl lees je alles over A.M.J. Hendriks uit Eindhoven.

Adresgegevens:
A.M.J. Hendriks
Elckerlyclaan 7
5625EN Eindhoven

Eenmanszaak A.M.J. Hendriks is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EINDHOVEN of elders in de provincie Noord-Brabant? A.M.J. Hendriks is opgericht in 19940502 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.M.J. Hendriks bereiken op: 06-51937662. A.M.J. Hendriks in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17084087. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.M.J. Hendriks in Eindhoven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image