A touch of empathy

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A touch of empathy in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A touch of empathy? Op Salons.nl lees je alles over A touch of empathy uit Amsterdam.

Adresgegevens:
A touch of empathy
Daalwijkdreef 7
1102RN Amsterdam

Eenmanszaak A touch of empathy is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? A touch of empathy is opgericht in 20171201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A touch of empathy bereiken op: 06-46295737. A touch of empathy in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 70206651. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A touch of empathy in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image