A. van der Hoek-Vos

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A. van der Hoek-Vos in Dordrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A. van der Hoek-Vos? Op Salons.nl lees je alles over A. van der Hoek-Vos uit Dordrecht.

Adresgegevens:
A. van der Hoek-Vos
Beukenlaan 15
3319SB Dordrecht

Eenmanszaak A. van der Hoek-Vos is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DORDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? A. van der Hoek-Vos is opgericht in 19800212 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A. van der Hoek-Vos bereiken op: 078-6163957. A. van der Hoek-Vos in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 23044074. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A. van der Hoek-Vos in Dordrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image