ADELLES Schoonheidsverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

ADELLES Schoonheidsverzorging in Leek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over ADELLES Schoonheidsverzorging? Op Salons.nl lees je alles over ADELLES Schoonheidsverzorging uit Leek.

Adresgegevens:
ADELLES Schoonheidsverzorging
De Dam 52
9351AN Leek

Eenmanszaak ADELLES Schoonheidsverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NOORDENVELD of elders in de provincie Groningen? ADELLES Schoonheidsverzorging is opgericht in 20080609 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan ADELLES Schoonheidsverzorging bereiken op: 06-49402111. ADELLES Schoonheidsverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01132936. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met ADELLES Schoonheidsverzorging in Leek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image