Aesthetic Beauty by Chantal

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Aesthetic Beauty by Chantal in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Aesthetic Beauty by Chantal? Op Salons.nl lees je alles over Aesthetic Beauty by Chantal uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Aesthetic Beauty by Chantal
Churchill-laan 341
1078EG Amsterdam

Eenmanszaak Aesthetic Beauty by Chantal is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Aesthetic Beauty by Chantal is opgericht in 20151202 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Aesthetic Beauty by Chantal bereiken op: 06-55703976. Aesthetic Beauty by Chantal in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 64669815. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Aesthetic Beauty by Chantal in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image