A&F Barber heren/ kinderkapsalon

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

A&F Barber heren/ kinderkapsalon in Assen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A&F Barber heren/ kinderkapsalon? Op Salons.nl lees je alles over A&F Barber heren/ kinderkapsalon uit Assen.

Adresgegevens:
A&F Barber heren/ kinderkapsalon
Groningerstraat 292
9402LS Assen

Eenmanszaak A&F Barber heren/ kinderkapsalon is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente ASSEN of elders in de provincie Drenthe? A&F Barber heren/ kinderkapsalon is opgericht in 20151120 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A&F Barber heren/ kinderkapsalon bereiken op: 0592-869488. A&F Barber heren/ kinderkapsalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 64546942. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A&F Barber heren/ kinderkapsalon in Assen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image