Afslankhuys de Kemp

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Afslankhuys de Kemp in Arnhem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Afslankhuys de Kemp? Op Salons.nl lees je alles over Afslankhuys de Kemp uit Arnhem.

Adresgegevens:
Afslankhuys de Kemp
Kemperbergerweg 725
6816RV Arnhem

Eenmanszaak Afslankhuys de Kemp is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente ARNHEM of elders in de provincie Gelderland? Afslankhuys de Kemp is opgericht in 20160316 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Afslankhuys de Kemp bereiken op: 06-44145256. Afslankhuys de Kemp in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65584643. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Afslankhuys de Kemp in Arnhem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image