Aleksandra Beautysalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Aleksandra Beautysalon in Sprundel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Aleksandra Beautysalon? Op Salons.nl lees je alles over Aleksandra Beautysalon uit Sprundel.

Adresgegevens:
Aleksandra Beautysalon
Sint Janstraat 54
4714EH Sprundel

Eenmanszaak Aleksandra Beautysalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente RUCPHEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Aleksandra Beautysalon is opgericht in 20090101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Aleksandra Beautysalon bereiken op: 0165-384381. Aleksandra Beautysalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20147167. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Aleksandra Beautysalon in Sprundel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image