Alexander Baan Haarverzorging

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Alexander Baan Haarverzorging in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alexander Baan Haarverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Alexander Baan Haarverzorging uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Alexander Baan Haarverzorging
De Sillestraat 23
2593TS ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Alexander Baan Haarverzorging is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Alexander Baan Haarverzorging is opgericht in 20000124 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alexander Baan Haarverzorging bereiken op: 070-3040505. Alexander Baan Haarverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27186021. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alexander Baan Haarverzorging in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image