Alie Spronk Ambulant Kapster

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Alie Spronk Ambulant Kapster in Oosterwolde? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alie Spronk Ambulant Kapster? Op Salons.nl lees je alles over Alie Spronk Ambulant Kapster uit Oosterwolde.

Adresgegevens:
Alie Spronk Ambulant Kapster
Van Oldebarneveldweg 15
8097SB Oosterwolde

Eenmanszaak Alie Spronk Ambulant Kapster is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente OLDEBROEK of elders in de provincie Gelderland? Alie Spronk Ambulant Kapster is opgericht in 20040101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alie Spronk Ambulant Kapster bereiken op: 0525-621816. Alie Spronk Ambulant Kapster in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08149248. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alie Spronk Ambulant Kapster in Oosterwolde.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image