Alie Tiemes-Huisjes

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Alie Tiemes-Huisjes in Ansen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Alie Tiemes-Huisjes? Op Salons.nl lees je alles over Alie Tiemes-Huisjes uit Ansen.

Adresgegevens:
Alie Tiemes-Huisjes
Meulekaamp 8
7964KZ Ansen

Eenmanszaak Alie Tiemes-Huisjes is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DE WOLDEN of elders in de provincie Drenthe? Alie Tiemes-Huisjes is opgericht in 19930101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Alie Tiemes-Huisjes bereiken op: 0522-471714. Alie Tiemes-Huisjes in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04049325. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Alie Tiemes-Huisjes in Ansen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image