Allround Sports Massage

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Allround Sports Massage in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Allround Sports Massage? Op Salons.nl lees je alles over Allround Sports Massage uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Allround Sports Massage
Van Nijenrodeweg 917
1081BK Amsterdam

Eenmanszaak Allround Sports Massage is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Allround Sports Massage is opgericht in 20080117 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Allround Sports Massage bereiken op: 06-54632337. Allround Sports Massage in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34292309. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Allround Sports Massage in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image