Ambulant Kapster Ineke

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulant Kapster Ineke in Colijnsplaat? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant Kapster Ineke? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant Kapster Ineke uit Colijnsplaat.

Adresgegevens:
Ambulant Kapster Ineke
Oost-Zeedijk 6B
4486PN Colijnsplaat

Eenmanszaak Ambulant Kapster Ineke is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente NOORD-BEVELAND of elders in de provincie Zeeland? Ambulant Kapster Ineke is opgericht in 20120801 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant Kapster Ineke bereiken op: 06-10445313. Ambulant Kapster Ineke in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 55794858. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant Kapster Ineke in Colijnsplaat.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image