Ambulant medisch pedicure Heika Heidekamp

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulant medisch pedicure Heika Heidekamp in Stadskanaal? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant medisch pedicure Heika Heidekamp? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant medisch pedicure Heika Heidekamp uit Stadskanaal.

Adresgegevens:
Ambulant medisch pedicure Heika Heidekamp
Waterlandlaan 7
9501RK Stadskanaal

Eenmanszaak Ambulant medisch pedicure Heika Heidekamp is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente STADSKANAAL of elders in de provincie Groningen? Ambulant medisch pedicure Heika Heidekamp is opgericht in 20051108 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant medisch pedicure Heika Heidekamp bereiken op: 0599-619743. Ambulant medisch pedicure Heika Heidekamp in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02090771. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant medisch pedicure Heika Heidekamp in Stadskanaal.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image