Ambulant Pedicure Stieneke

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulant Pedicure Stieneke in Rottevalle? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant Pedicure Stieneke? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant Pedicure Stieneke uit Rottevalle.

Adresgegevens:
Ambulant Pedicure Stieneke
Kompagnonswei 13
9221SW Rottevalle

Eenmanszaak Ambulant Pedicure Stieneke is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SMALLINGERLAND of elders in de provincie Friesland? Ambulant Pedicure Stieneke is opgericht in 20101013 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant Pedicure Stieneke bereiken op: 0512-341758. Ambulant Pedicure Stieneke in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 51037947. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant Pedicure Stieneke in Rottevalle.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image