Ambulant Pedicure T. Remijn

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulant Pedicure T. Remijn in Eenrum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant Pedicure T. Remijn? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant Pedicure T. Remijn uit Eenrum.

Adresgegevens:
Ambulant Pedicure T. Remijn
Oosterweg 11
9967TK Eenrum

Eenmanszaak Ambulant Pedicure T. Remijn is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HET HOGELAND of elders in de provincie Groningen? Ambulant Pedicure T. Remijn is opgericht in 20170701 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant Pedicure T. Remijn bereiken op: 06-50400516. Ambulant Pedicure T. Remijn in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 69033684. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant Pedicure T. Remijn in Eenrum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image