Ambulante Kapster Jacqueline

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulante Kapster Jacqueline in Landgraaf? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulante Kapster Jacqueline? Op Salons.nl lees je alles over Ambulante Kapster Jacqueline uit Landgraaf.

Adresgegevens:
Ambulante Kapster Jacqueline
Oranje Nassaustraat 12
6372CJ Landgraaf

Eenmanszaak Ambulante Kapster Jacqueline is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente LANDGRAAF of elders in de provincie Limburg? Ambulante Kapster Jacqueline is opgericht in 20050321 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulante Kapster Jacqueline bereiken op: 045-5323277. Ambulante Kapster Jacqueline in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14084321. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulante Kapster Jacqueline in Landgraaf.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image