Ambulante Medisch Pedicure Miny Stoffers

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulante Medisch Pedicure Miny Stoffers in Klazienaveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulante Medisch Pedicure Miny Stoffers? Op Salons.nl lees je alles over Ambulante Medisch Pedicure Miny Stoffers uit Klazienaveen.

Adresgegevens:
Ambulante Medisch Pedicure Miny Stoffers
Boeg 30
7891MR Klazienaveen

Eenmanszaak Ambulante Medisch Pedicure Miny Stoffers is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EMMEN of elders in de provincie Drenthe? Ambulante Medisch Pedicure Miny Stoffers is opgericht in 20020527 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulante Medisch Pedicure Miny Stoffers bereiken op: 0591-315137. Ambulante Medisch Pedicure Miny Stoffers in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04067402. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulante Medisch Pedicure Miny Stoffers in Klazienaveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image