Ambulante Pedicure Evelyn

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulante Pedicure Evelyn in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulante Pedicure Evelyn? Op Salons.nl lees je alles over Ambulante Pedicure Evelyn uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Ambulante Pedicure Evelyn
Wolvenrade 95
2544VK ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Ambulante Pedicure Evelyn is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Ambulante Pedicure Evelyn is opgericht in 20160218 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulante Pedicure Evelyn bereiken op: 06-28073205. Ambulante Pedicure Evelyn in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65364279. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulante Pedicure Evelyn in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image