Ambulante Pedicure Meis

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulante Pedicure Meis in Winschoten? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulante Pedicure Meis? Op Salons.nl lees je alles over Ambulante Pedicure Meis uit Winschoten.

Adresgegevens:
Ambulante Pedicure Meis
Sleedoornweg 18
9674JG Winschoten

Eenmanszaak Ambulante Pedicure Meis is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OLDAMBT of elders in de provincie Groningen? Ambulante Pedicure Meis is opgericht in 20110712 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulante Pedicure Meis bereiken op: 06-22672089. Ambulante Pedicure Meis in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 53132602. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulante Pedicure Meis in Winschoten.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image