AMI Kappers H.S. B.V.

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

AMI Kappers H.S. B.V. in Heerde? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over AMI Kappers H.S. B.V.? Op Salons.nl lees je alles over AMI Kappers H.S. B.V. uit Heerde.

Adresgegevens:
AMI Kappers H.S. B.V.
Dorpsstraat 13
8181HL Heerde

Besloten Vennootschap (BV) AMI Kappers H.S. B.V. is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente HEERDE of elders in de provincie Gelderland? AMI Kappers H.S. B.V. is opgericht in 20150630 (jaar/maand/dag). Er werken 20 t/m 49 werknemers en je kan AMI Kappers H.S. B.V. bereiken op: -. AMI Kappers H.S. B.V. in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 63776081. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met AMI Kappers H.S. B.V. in Heerde.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image