Andra huid- en voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Andra huid- en voetverzorging in Rijssen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Andra huid- en voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Andra huid- en voetverzorging uit Rijssen.

Adresgegevens:
Andra huid- en voetverzorging
Baankamp 34
7462TD Rijssen

Eenmanszaak Andra huid- en voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente RIJSSEN-HOLTEN of elders in de provincie Overijssel? Andra huid- en voetverzorging is opgericht in 19980101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Andra huid- en voetverzorging bereiken op: 0548-522126. Andra huid- en voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 06091125. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Andra huid- en voetverzorging in Rijssen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image