Andrea’s Ambulante Kapsalon

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Andrea’s Ambulante Kapsalon in Helmond? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Andrea’s Ambulante Kapsalon? Op Salons.nl lees je alles over Andrea’s Ambulante Kapsalon uit Helmond.

Adresgegevens:
Andrea’s Ambulante Kapsalon
Dkn van der Hagenstraat 26
5707TV Helmond

Eenmanszaak Andrea’s Ambulante Kapsalon is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente HELMOND of elders in de provincie Noord-Brabant? Andrea’s Ambulante Kapsalon is opgericht in 20090908 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Andrea’s Ambulante Kapsalon bereiken op: 0492-535235. Andrea’s Ambulante Kapsalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17261640. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Andrea’s Ambulante Kapsalon in Helmond.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image