ANG klassieke massage & pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

ANG klassieke massage & pedicure in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over ANG klassieke massage & pedicure? Op Salons.nl lees je alles over ANG klassieke massage & pedicure uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
ANG klassieke massage & pedicure
Parelmoerhorst 39
2592SB ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak ANG klassieke massage & pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? ANG klassieke massage & pedicure is opgericht in 20180101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan ANG klassieke massage & pedicure bereiken op: 06-26375692. ANG klassieke massage & pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 70406901. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met ANG klassieke massage & pedicure in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image