Angela, De Rijdende Kapster

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Angela, De Rijdende Kapster in Roelofarendsveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angela, De Rijdende Kapster? Op Salons.nl lees je alles over Angela, De Rijdende Kapster uit Roelofarendsveen.

Adresgegevens:
Angela, De Rijdende Kapster
Lijsterhof 1
2371PB Roelofarendsveen

Eenmanszaak Angela, De Rijdende Kapster is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente KAAG EN BRAASSEM of elders in de provincie Zuid-Holland? Angela, De Rijdende Kapster is opgericht in 20050104 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angela, De Rijdende Kapster bereiken op: 06-51915135. Angela, De Rijdende Kapster in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28103846. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angela, De Rijdende Kapster in Roelofarendsveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image