Angela’s Hair Fashion

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Angela’s Hair Fashion in Tilburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angela’s Hair Fashion? Op Salons.nl lees je alles over Angela’s Hair Fashion uit Tilburg.

Adresgegevens:
Angela’s Hair Fashion
Vogezenlaan 2
5022ND Tilburg

Eenmanszaak Angela’s Hair Fashion is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente TILBURG of elders in de provincie Noord-Brabant? Angela’s Hair Fashion is opgericht in 20170701 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angela’s Hair Fashion bereiken op: -. Angela’s Hair Fashion in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 69127719. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angela’s Hair Fashion in Tilburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image