Angèles Voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Angèles Voetverzorging in Medemblik? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angèles Voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Angèles Voetverzorging uit Medemblik.

Adresgegevens:
Angèles Voetverzorging
Oude Haven 17
1671AS Medemblik

Eenmanszaak Angèles Voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MEDEMBLIK of elders in de provincie Noord-Holland? Angèles Voetverzorging is opgericht in 20060101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angèles Voetverzorging bereiken op: 0227-540445. Angèles Voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37131963. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angèles Voetverzorging in Medemblik.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image