Angeline Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Angeline Pedicure in Aarle-Rixtel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angeline Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Angeline Pedicure uit Aarle-Rixtel.

Adresgegevens:
Angeline Pedicure
Past van den Heuvelstr 18
5735GE Aarle-Rixtel

Eenmanszaak Angeline Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LAARBEEK of elders in de provincie Noord-Brabant? Angeline Pedicure is opgericht in 20150901 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angeline Pedicure bereiken op: 06-20638758. Angeline Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 64028836. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angeline Pedicure in Aarle-Rixtel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image