Angelique Beauty en Wellness

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Angelique Beauty en Wellness in Staphorst? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelique Beauty en Wellness? Op Salons.nl lees je alles over Angelique Beauty en Wellness uit Staphorst.

Adresgegevens:
Angelique Beauty en Wellness
Hoogeweg 12
7951DV Staphorst

Eenmanszaak Angelique Beauty en Wellness is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente STAPHORST of elders in de provincie Overijssel? Angelique Beauty en Wellness is opgericht in 20180606 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelique Beauty en Wellness bereiken op: 06-27306658. Angelique Beauty en Wellness in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 71819436. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelique Beauty en Wellness in Staphorst.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image