Angelique van den Noort

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Angelique van den Noort in Dongen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelique van den Noort? Op Salons.nl lees je alles over Angelique van den Noort uit Dongen.

Adresgegevens:
Angelique van den Noort
Martinus Nijhoffstraat 11
5103PL Dongen

Eenmanszaak Angelique van den Noort is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente DONGEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Angelique van den Noort is opgericht in 19941202 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelique van den Noort bereiken op: 0162-321414. Angelique van den Noort in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 18133016. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelique van den Noort in Dongen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image