Angelique van Dijk Kapster

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Angelique van Dijk Kapster in Naarden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelique van Dijk Kapster? Op Salons.nl lees je alles over Angelique van Dijk Kapster uit Naarden.

Adresgegevens:
Angelique van Dijk Kapster
Prinses Beatrixhof 11
1411CE Naarden

Eenmanszaak Angelique van Dijk Kapster is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente GOOISE MEREN of elders in de provincie Noord-Holland? Angelique van Dijk Kapster is opgericht in 20171213 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelique van Dijk Kapster bereiken op: 06-37162531. Angelique van Dijk Kapster in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 70286647. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelique van Dijk Kapster in Naarden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image