Angelique Veldt, hairstylist

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Angelique Veldt, hairstylist in Heemstede? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelique Veldt, hairstylist? Op Salons.nl lees je alles over Angelique Veldt, hairstylist uit Heemstede.

Adresgegevens:
Angelique Veldt, hairstylist
Scholtenlaan 13
2105PH Heemstede

Eenmanszaak Angelique Veldt, hairstylist is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente HEEMSTEDE of elders in de provincie Noord-Holland? Angelique Veldt, hairstylist is opgericht in 20110810 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelique Veldt, hairstylist bereiken op: 06-13260988. Angelique Veldt, hairstylist in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 53312104. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelique Veldt, hairstylist in Heemstede.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image