Angels Beauty Style

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Angels Beauty Style in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angels Beauty Style? Op Salons.nl lees je alles over Angels Beauty Style uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Angels Beauty Style
Kinkerstraat 162H
1053EH Amsterdam

Eenmanszaak Angels Beauty Style is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Angels Beauty Style is opgericht in 20130401 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angels Beauty Style bereiken op: 06-42182545. Angels Beauty Style in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 70506884. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angels Beauty Style in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image