Anita de Jager voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anita de Jager voetverzorging in Borne? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anita de Jager voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Anita de Jager voetverzorging uit Borne.

Adresgegevens:
Anita de Jager voetverzorging
Meidoornhof 103
7621CK Borne

Eenmanszaak Anita de Jager voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BORNE of elders in de provincie Overijssel? Anita de Jager voetverzorging is opgericht in 20180111 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anita de Jager voetverzorging bereiken op: 06-47773831. Anita de Jager voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 70594953. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anita de Jager voetverzorging in Borne.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image