Anita Vernooij Haarmode

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Anita Vernooij Haarmode in Zelhem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anita Vernooij Haarmode? Op Salons.nl lees je alles over Anita Vernooij Haarmode uit Zelhem.

Adresgegevens:
Anita Vernooij Haarmode
Boeyinkweg 3
7021JT Zelhem

Eenmanszaak Anita Vernooij Haarmode is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente BRONCKHORST of elders in de provincie Gelderland? Anita Vernooij Haarmode is opgericht in 19961125 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anita Vernooij Haarmode bereiken op: 06-54364365. Anita Vernooij Haarmode in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30138053. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anita Vernooij Haarmode in Zelhem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image