Anja de Bruin

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anja de Bruin in Capelle aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anja de Bruin? Op Salons.nl lees je alles over Anja de Bruin uit Capelle aan den IJssel.

Adresgegevens:
Anja de Bruin
Tafelbaai 33
2904BJ Capelle aan den IJssel

Eenmanszaak Anja de Bruin is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente CAPELLE AAN DEN IJSSEL of elders in de provincie Zuid-Holland? Anja de Bruin is opgericht in 19900901 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anja de Bruin bereiken op: 010-4515227. Anja de Bruin in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24187292. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anja de Bruin in Capelle aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image