Anje, uw kapper aan huis

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Anje, uw kapper aan huis in Zwartsluis? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anje, uw kapper aan huis? Op Salons.nl lees je alles over Anje, uw kapper aan huis uit Zwartsluis.

Adresgegevens:
Anje, uw kapper aan huis
Westeinde 11
8064AJ Zwartsluis

Eenmanszaak Anje, uw kapper aan huis is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente ZWARTEWATERLAND of elders in de provincie Overijssel? Anje, uw kapper aan huis is opgericht in 20040923 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anje, uw kapper aan huis bereiken op: 038-3867846. Anje, uw kapper aan huis in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 05076070. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anje, uw kapper aan huis in Zwartsluis.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image