Anjo Vorstenbosch

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anjo Vorstenbosch in Amstelveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anjo Vorstenbosch? Op Salons.nl lees je alles over Anjo Vorstenbosch uit Amstelveen.

Adresgegevens:
Anjo Vorstenbosch
Barend van Dorenweerdeln 4
1181BK Amstelveen

Eenmanszaak Anjo Vorstenbosch is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTELVEEN of elders in de provincie Noord-Holland? Anjo Vorstenbosch is opgericht in 20140701 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anjo Vorstenbosch bereiken op: 06-55384042. Anjo Vorstenbosch in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 61399302. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anjo Vorstenbosch in Amstelveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image