Anka Bernas Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anka Bernas Pedicure in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anka Bernas Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Anka Bernas Pedicure uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Anka Bernas Pedicure
Barentszstraat 13
1013NL Amsterdam

Eenmanszaak Anka Bernas Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Anka Bernas Pedicure is opgericht in 20161003 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anka Bernas Pedicure bereiken op: 06-19033281. Anka Bernas Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 67001173. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anka Bernas Pedicure in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image