Anke Stroes

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anke Stroes in Hazerswoude-Rijndijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anke Stroes? Op Salons.nl lees je alles over Anke Stroes uit Hazerswoude-Rijndijk.

Adresgegevens:
Anke Stroes
Steenbokstraat 14
2394PC Hazerswoude-Rijndijk

Eenmanszaak Anke Stroes is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ALPHEN AAN DEN RIJN of elders in de provincie Zuid-Holland? Anke Stroes is opgericht in 19881229 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anke Stroes bereiken op: 071-3416061. Anke Stroes in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28048823. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anke Stroes in Hazerswoude-Rijndijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image