Anke’s Beauty Zorg

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anke’s Beauty Zorg in Nederweert? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anke’s Beauty Zorg? Op Salons.nl lees je alles over Anke’s Beauty Zorg uit Nederweert.

Adresgegevens:
Anke’s Beauty Zorg
Clausstraat 5
6031DE Nederweert

Eenmanszaak Anke’s Beauty Zorg is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NEDERWEERT of elders in de provincie Limburg? Anke’s Beauty Zorg is opgericht in 20090909 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anke’s Beauty Zorg bereiken op: 06-12650878. Anke’s Beauty Zorg in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14120866. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anke’s Beauty Zorg in Nederweert.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image