Ankie’s Nagelstudio

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ankie’s Nagelstudio in Kerkrade? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ankie’s Nagelstudio? Op Salons.nl lees je alles over Ankie’s Nagelstudio uit Kerkrade.

Adresgegevens:
Ankie’s Nagelstudio
Pannesheiderstraat 46A
6462ED Kerkrade

Eenmanszaak Ankie’s Nagelstudio is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KERKRADE of elders in de provincie Limburg? Ankie’s Nagelstudio is opgericht in 19950102 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ankie’s Nagelstudio bereiken op: 045-5464445. Ankie’s Nagelstudio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14050892. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ankie’s Nagelstudio in Kerkrade.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image