Ank’s Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ank’s Schoonheidssalon in Breukelen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ank’s Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Ank’s Schoonheidssalon uit Breukelen.

Adresgegevens:
Ank’s Schoonheidssalon
Scheendijk 211
3621VC Breukelen

Eenmanszaak Ank’s Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente STICHTSE VECHT of elders in de provincie Utrecht? Ank’s Schoonheidssalon is opgericht in 19940706 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ank’s Schoonheidssalon bereiken op: 06-25307228. Ank’s Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30121050. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ank’s Schoonheidssalon in Breukelen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image