Anneke IJzelenberg-Stouten

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Anneke IJzelenberg-Stouten in Oosterland? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anneke IJzelenberg-Stouten? Op Salons.nl lees je alles over Anneke IJzelenberg-Stouten uit Oosterland.

Adresgegevens:
Anneke IJzelenberg-Stouten
Lage Rampertseweg 10A
4307NN Oosterland

Eenmanszaak Anneke IJzelenberg-Stouten is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente SCHOUWEN-DUIVELAND of elders in de provincie Zeeland? Anneke IJzelenberg-Stouten is opgericht in 20160627 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anneke IJzelenberg-Stouten bereiken op: 0111-644055. Anneke IJzelenberg-Stouten in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66303265. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anneke IJzelenberg-Stouten in Oosterland.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image