Anneke’s Pedicuresalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anneke’s Pedicuresalon in Paterswolde? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anneke’s Pedicuresalon? Op Salons.nl lees je alles over Anneke’s Pedicuresalon uit Paterswolde.

Adresgegevens:
Anneke’s Pedicuresalon
Jan Pelleboerplein 4
9765BR Paterswolde

Eenmanszaak Anneke’s Pedicuresalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TYNAARLO of elders in de provincie Drenthe? Anneke’s Pedicuresalon is opgericht in 20050906 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anneke’s Pedicuresalon bereiken op: 050-4061552. Anneke’s Pedicuresalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04078735. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anneke’s Pedicuresalon in Paterswolde.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image