Annelies Bastemeijer

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annelies Bastemeijer in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annelies Bastemeijer? Op Salons.nl lees je alles over Annelies Bastemeijer uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Annelies Bastemeijer
Oudemansstraat 276
2522TD ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Annelies Bastemeijer is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Annelies Bastemeijer is opgericht in 20160104 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annelies Bastemeijer bereiken op: 06-20454942. Annelies Bastemeijer in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 64957853. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annelies Bastemeijer in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image