Annelies Ouwehand

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annelies Ouwehand in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annelies Ouwehand? Op Salons.nl lees je alles over Annelies Ouwehand uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Annelies Ouwehand
P Hans Frankfurthersngl 13
1069MC Amsterdam

Eenmanszaak Annelies Ouwehand is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Annelies Ouwehand is opgericht in 20070302 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annelies Ouwehand bereiken op: 020-6191057. Annelies Ouwehand in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34268398. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annelies Ouwehand in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image